• Wellnesscenter Casanova Hotel … midt i enestående naturomgivelser og historisk landskab.

  • Bygningen fra 1200-tallet er smukt restaureret og har bevaret de arkitektoniske detaljer.

  • Typisk toskansk struktur, som falder perfekt ind i den omgivende natur.

  • Små glæder på alle tider af dagen...

  • Et velkomment afbræk fra hverdagen...

  • Smagen af Toscanas typiske køkken og enestående skønhed.

  • Alle slags komfort, som giver dig mulighed for følge dig egen smag og vaner. Helt som derhjemme.

Privatlivspolitik på denne hjemmeside/privacy disclaimer

Wellness Center Casanova srl
SP 146 località Casanova 6/c
53027 San Quirico d'orcia (SI)
C.F. e P.IVA 01158980522
Capitale sociale: € 119.000 (i.v.)
R.E.A: SI-125109

Årsagen til denne meddelelse
På denne side beskriver vi, hvordan vi administrerer hjemmesiden med hensyn til behandlingen af personoplysninger fra brugerne, som besøger siden.
Denne meddelelse er i henhold til art. 13 i de italienske lovdekret 196/2003 - Loven om beskyttelse af personoplysninger og bestemt for dem, som interagerer med webtjenesterne fra Wellness Center Casanova S.r.l., tilgængelige via internettet på følgende adresse:

http://www.residencecasanova.it

Meddelelsen gælder kun for denne hjemmeside og ikke for andre sider, som brugeren tilgår via link.

Den registeransvarlige
I forbindelse med besøg på denne hjemmeside kan vi indsamle oplysninger på identificerede eller identificerbare personer.
Den registeransvarlige er Wellness Center Casanova S.r.l., i det følgende benævnt “Hotel Casanova”, med hjemsted og hovedkvarter på SP 146 località Casanova 6/c, 53027 San Quirico d'orcia (SI).

Stedet hvor oplysningerne behandles
Behandlingen af oplysningerne i forbindelse med webtjenesterne på denne hjemmeside sker på den ovennævnte adresse og udføres udelukkende af teknisk personale med ansvar for behandlingen, eller eventuelt af personer med ansvar for lejlighedsvise vedligeholdelsesaktiviteter.
Ingen oplysninger, som indsamles gennem webtjenesten, bliver videregivet eller formidlet.
Personoplysninger, som brugerne afgiver, benyttes udelukkende til at udføre den ønskede tjeneste eller ydelse, og bliver kun videregivet til tredjeparter, hvor dette er nødvendigt til formålet (f.eks. forsendelse).

Typer af oplysninger, som behandles
Navigationsoplysninger
Edb-systemerne og programprocedurerne, som er nødvendige for hjemmesidens funktion, indsamler som en del af deres normale funktion nogle personoplysninger, hvis transmission er implicit i brugen af internetprotokoller.
Disse oplysninger indsamles ikke med henblik på at tilknyttes identificerede personer, men på grund af deres natur kan de gennem forarbejdning og sammenknytning med oplysninger fra tredjeparter kan de gøre det muligt at identificere brugerne.
Denne datakategori omfatter IP-adresser eller domænenavne på computerne, som brugerne, der besøger hjemmesiden, anvender. Kategorien omfatter også URI-adresserne (Uniform Ressource Identifier) på de anmodede ressourcer, metoden, der anvendes til at sende anmodningen til serveren,
størrelsen på filen, der modtages som svar, den numeriske kode, som serveren har tildelt svaret (vellykket, fejl osv.), samt andre parametre for operativsystemet og brugerens computermiljø.
Disse data anvendes kun til indsamling af anonyme statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden og til at kontrollere dens korrekte funktion. Dataene bliver slettet umiddelbart efter deres bearbejdning. Dataene kan blive anvendt til at fastslå ansvaret i tilfælde af hypotetiske computerforbrydelser mod hjemmesiden.

Oplysninger, som brugeren frivilligt oplyser i modulerne på hjemmesiden i forbindelse med anmodning om kontakt og/eller forsendelse
Anmodning om kontakt og/eller forsendelse gennem udfyldelse af formularerne, som findes på hjemmesiden, medfører, at brugeres e-mailadresse indsamles, da den er nødvendig for etablering kommunikationen, samt eventuelt andre oplysninger. Specifikke summariske oplysninger vil gradvist blive rapporteret og vist på siderne, som er dedikeret til bestemte tjenester på anmodning.
Personoplysninger, som brugerne afgiver i forbindelse med anmodning om fremsendelse af information, benyttes udelukkende til at udføre den ønskede tjeneste eller ydelse, og bliver kun videregivet til tredjeparter, hvor dette er nødvendigt til formålet (f.eks. forsendelse).

Oplysninger, som brugeren frivilligt oplyser ved indsendelse af e-mail
Valgfri, eksplicit og frivillig indsendelse af e-mail til adresserne, som er anført på denne hjemmeside, medfører efterfølgende indsamling af afsenderens e-mailadresse, som er nødvendig for at svare på forespørgslerne, samt eventuelle andre personoplysninger, som er anført i meddelelsen.
Specifikke summariske oplysninger vil gradvist blive rapporteret og vist på siderne, som er dedikeret til bestemte tjenester på anmodning.

Oplysninger, som brugeren afgiver frivilligt med indsendelsen af Curriculum Vitae
Alle, som er interesserede i at sende deres Curriculum Vitae til Hotel Casanova, kan gøre det via en normal e-mail, som udelukkende indeholder de personlige oplysninger, der normalt kræves til formålet. Hotel Casanova sikrer, at alle oplysninger, der indsamles på denne måde, udelukkende vil blive brugt til formål relateret til søgning, udvælgelse og evaluering af personale. Behandlingen af de personoplysninger, som normalt indgår i et curriculum vitae, kræver ikke den pågældendes tilsagn.

Eventuel angivelse af følsomme oplysninger (f.eks. data, som kan afsløre sundhedsstatus, politiske holdninger, religiøs tro, medlemsskab af politiske partier og fagforeninger) gør det umuligt for Hotel Casanova at anvende sådanne curricula, som derfor ikke vil blive gemt.

Cookies

Denne hjemmesiden overholder den europæiske lovgivning om brug af cookies.
For at sikre dig den bedst mulige oplevelse under navigationen installerer vi nogle gange nogle små filer på din enhed, som kaldes for "cookies".
Denne hjemmeside benytter ikke nogen profileringscookies, som har markedsføringsformål. Hjemmesiden tillader at sende cookies til tredjeparters systemer (Google Analytics og de mest populære sociale netværk).

Hvis du ønsker at vide mere om brugen af cookies på hjemmesiden www.residencecasanova.it og læse, hvordan du kan deaktivere brugen, bedes du læse hele denne meddelelse om brugen af cookies.


Hvad er cookies?

Cookies er små filer, som bliver gemt på din computer, når du besøger en hjemmeside. De bruges til at forbedre navigationen, gemme brugerpræferencer (eventuelt brugernavn, adgangskode og tilsvarende), klarlægge brugerens smag og præferencer og dermed kunne administrere målrettede markedsføringsinitiativer eller kunne tilbyde tjenesteydelser i forbindelse med ejerens aktiviteter som f.eks. nyhedsbrev, servicemeddelelser på hjemmesiden osv. Det følgende er sekvensen for installation (eller oprettelse) af en cookie:

  • Når du besøger en hjemmeside første gang, bliver du bedt om at acceptere en cookie for et bestemt domæne. Hvis du accepterer, bliver cookien gemt på din computer.
  • Hver gang, du får vist en ressource på dette domæne, sender browseren en cookie.

 

Besøg Aboutcookies.org for flere oplysninger op cookies, og hvordan de påvirker din navigationsoplevelse.
 

Typer af cookies, som anvendes på denne hjemmeside:

Tekniske, funktionelle cookies

Disse er cookies, som er afgørende for at kunne bevæge sig rundt på hjemmesiden og benytte dens funktioner fuldt ud.  
De kaldes også for sessionscookies eller vedvarende cookies. De gør det muligt at huske navigationsprocessen fra en side til en anden, samt oplysningerne, der anføres af brugeren. Da disse cookies er vigtige, kan de påvirke hjemmesidens indhold og begrænse eller umuliggøre dens brug, hvis de deaktiveres.

De bliver altid brugt og sendt, med mindre brugeren ændrer indstillingerne i sin browser (læs alle oplysninger neden for om, hvordan man gør).
Når du navigerer på denne hjemmeside, accepterer du, at disse cookies kan blive installeret på din enhed.


Cookie Google Analytics og Google Maps

Google Analytics er en tjeneste, som tilbydes af Google Inc. Tjenesten genererer detaljerede statistikker over trafikken på en hjemmeside, og er den mest benyttede statistiktjeneste. Analytics-tjenesten kan overvåge besøgende, som kommer fra alle eksterne links til hjemmesiden, heriblandt søgemaskiner og sociale netværk, direkte besøg og referencehjemmesider. Viser også reklamer, pay-per-klik, e-mailmarketing samt interne links til PDF-dokumenter og udfyldning af formularer med anmodning om information.
Google Analytics-cookies anvendes til statistisk analyse af adgangene til/besøgene på hjemmesiden med det formål at forbedre sidens ydeevne og layout.

Denne hjemmeside bruger og cookies fra Google Inc. til at gemme brugerens præferencer og oplysninger, hver gang denne besøger hjemmesider, som indeholder geografiske kort fra Google Maps. Disse cookies indeholder tilstrækkelige oplysninger til at tillade sporing og forbedre navigationsoplevelsen.
Google benytter de personoplysningerne, som indsamles, til at spore og analysere anvendelsen af deres applikationer, udfylder rapporter og dele dem med andre tjenester, som er udviklet af Google.

Google kan bruge dine personoplysninger til at kontekstualisere og personalisere annoncerne i sit eget reklamenetværk.

Indsamlede personoplysninger Cookie og oplysninger, som anvendes.

Stedet for oplysningernes behandling: USA – Privacy PolicyOpt Out (download denne komponent for at deaktivere Google Analytics). Andre oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger og bruges af cookies kan fås direkte på Google Analytics' hjemmeside på dette link: http://www.google.com/intl/it_ALL/analytics/learn/privacy.html

Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser (se kapitlet "Sådan begrænser eller deaktiverer du cookies" herunder).

Cookies til at integrere tredjeparts produkter og softwarefunktioner

Denne type cookie supplerer funktioner, som er udviklet af tredjeparter inden for hjemmesiden. Det kan f.eks. være ikoner og præferencer (like), som udtrykkes på sociale netværk for at dele indhold på hjemmesiden, eller til brugen af softwaretjenester fra tredjeparter (som f.eks. software, der genererer kort og anden software, som tilbyder yderligere software de tilbyde yderligere tjenester).
Disse cookies sendes fra tredjepartsdomæner og partneres hjemmesider, som tilbyder deres funktioner gennem hjemmesiden. Disse hører under samme tredjeparts direkte og eksklusive ansvar. Brugen opfordres derfor til at konsultere tredjepartens oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger og brugen af cookies direkte på hjemmesiden for de respektive operatørers hjemmeside.

Samspil med sociale netværk og eksterne platforme

Trykknappen +1 og Google + social widgets (Google)

Trykknappen +1 og Google+ social widgets er sociale netværkstjenester, der leveres af Google Inc.
Indsamlede personoplysninger Cookie og oplysninger, som anvendes.
Stedet for oplysningernes behandling: USA – Privacy Policy

Trykknap og LinkedIn social widgets (LinkedIn)

Trykknappen og LinkedIn social widgets er sociale netværkstjenester, der leveres af Linkedin Inc.
Indsamlede personoplysninger Cookie og oplysninger, som anvendes.
Stedet for oplysningernes behandling: USA – Privacy Policy

Trykknappen "Like" Facebook sociale widgets (Facebook)

Trykknappen "Like" og Facebook social widgets er sociale netværkstjenester, der leveres af Facebook Inc.
Indsamlede personoplysninger Cookie og oplysninger, som anvendes.
Stedet for oplysningernes behandling: USA – Privacy Policy

Visning af indhold på eksterne platforme

Widget Google Maps (Google)
Google Maps er ven korttjeneste, som drives af Google Inc. Den tillader denne applikation at integrere visse typer indhold i dens sider..

Indsamlede personoplysninger Cookie og oplysninger, som anvendes.
Stedet for oplysningernes behandling: USA – Privacy Policy

Sådan begrænses eller deaktiveres cookies

Bemærk venligst, at hvis du deaktiverer cookies, så fungerer denne hjemmeside muligvis ikke korrekt.
Du har mulighed for at vælge/fravælge individuelle cookies direkte i din browser. Herunder kan du læse instruktionerne for de mest populære browsere.

Hver enkelt browser tilbyder metoder til at begrænse eller deaktivere cookies.
Du kan finde flere oplysninger om administration af cookies ved at besøge de relevante links:  
Internet Explorer - Firefox - Chrome - Safari

Internet Explorer 8.0+:

Klik på "Værktøjer" i menulinjen, og vælg "Internetindstillinger".
Klik på fanen "Privatliv" for oven.
Træk skydekontrollen hen til "Blokér alle cookies".

Firefox 4.0+:

Klik på "Værktøjer" i menulinjen
Vælg "Indstillinger"
Klik på fanen "Privatliv
Vælg feltet "Aktivér funktionen anti-sporing for personlige oplysninger"

Chrome:

Klik på "Chrome menu" i browserens værktøjslinje.
Vælg "Indstillinger"
Klik på "Vis avancerede indstillinger"
Klik på knappen "Indstillinger indhold" i sektionen Privatliv
Vælg "Ignorér undtagelser, og blokér tredjepartscookies" i sektionen "Cookies"

Safari 5.0:

Klik på Safari menu, og vælg "Præferencer"
Klik på fanen "Sikkerhed".
Specificér i sektionen "Acceptér cookies", om du altid ønsker at modtage cookies, aldrig eller kun fra de besøgte hjemmesider. Klik på knappen hjælpeknappen med spørgsmålstegnet for at få en forklaring af de forskellige muligheder. Hvis Safari er indstillet til at blokere cookies, kan det være nødvendigt at acceptere dem midlertidig for at åbne siden. Gentag derefter trinnene, som er beskrevet herover, og vælg "Altid". Når du er færdig med at bruge guiden, skal du igen deaktivere cookies og slette dem.

Sådan deaktiveres tredjepartscookies

- Google-tjenester
- Facebook
- Twitter

Sådan deaktiveres cookies på smartphones og tablets

IOS
Gå til Indstillinger i iOS (tryk på ikonet på startskærmen), og vælg ikonet for Safari i menuen, som åbner. Forsæt til Blokér cookies, og mærk funktionen "Blokér altid" for at helt at deaktivere cookies. For at aktivere funktionen "Spor ikke", gå tilbage til menuen Indstillinger > Safari, og vælg ON ud for punktet Spor ikke.

Android - Browseren Chrome
Gå til menuen øverst til højre (ikonet med de tre punkter), og vælg punktet "Indstillinger" fra menuen, som bliver vist. På siden, som åbner, klik på punktet "Indstillinger indhold", og fjern markeringen fra punktet Acceptér cookies. Hvis du ønsker at aktivere funktionen "Spor ikke", så gå til Indstillinger > Privatliv. Klik på knappen "Spor ikke", og flyt markeringen for oven til højre til ON.

Android - Browseren Firefox
Gå til menuen øverst til højre (ikonet med de tre punkter), og vælg punktet "Indstillinger" fra menuen, som bliver vist. Klik på Cookies på siden, som åbnes, og markér Deaktiveret, hvis du ønsker helt at deaktivere cookies, eller Aktivér med undtagelse af tredjeparts, hvis du kun ønsker at deaktivere dem for tredjeparts hjemmesider. Funktionen "Spor ikke" aktiveres ved at klikke på punktet "Sporing" og vælge indstillingen "Beskyttelse mod sporing" i vinduet som åbnes.
 

Logfiler og deres oplagring
Logfiler spores af sikkerhedshensyn, som kræver registrering og oplagring af logfiler og adgang til de samme for myndigheder i tilfælde af eventuel anmodning. Logfilerne opbevares til dette formål i en periode på højest: 6 måneder/1 år. Eventuelle kontroller af adgangene vil blive udført gradvist og i fuld overensstemmelse med reglerne, navnlig principperne om nødvendighed og proportionalitet.

Valgfri tilvejebringelse af data
Bortset fra som angivet for navigationsdata kan brugeren frit afgive personoplysninger i formularerne.
Manglende oplysninger kan gør det umuligt at modtage den tjeneste, som der er anmodet om.
For fuldstændighedens skyld erindrer vi om, at i nogle tilfælde (ikke genstand for almindelig forvaltning af denne hjemmeside) kan myndighederne anmode om oplysninger iht. art. 157 i italiensk lovdekret nr. 196/2003 for at overvåge behandlingen af personoplysninger. I disse tilfælde er svare obligatorisk, og manglende overholdelse kan medføre administrative sanktioner.

Behandlingsmetoder
Personoplysningerne behandles med automatiske instrumenter i den tid, som er strengt nødvendig til at nå de formål, hvortil de er indsamlet.
Særlige sikkerhedsforanstaltninger overholdes til at forhindre tab af data, ulovlig eller forkert brug og uautoriseret adgang.

De berørte parters rettigheder
Personer, som afgiver deres personoplysninger, har på et hvilket som helst tidspunkt ret til at få bekræftelse på eksistensen af disse data, blive bekendt med deres indhold eller oprindelse eller anmode om deres opdatering, ajourføring eller berigtigelse (art. 7 i italiensk lovdekret nr. 196/2003).
I henhold til samme artikel har brugerne ret til at anmode om annullering, anonymisering eller blokering af oplysninger, som behandles i strid med loven, samt i ethvert tilfælde af legitime grunde modsætte sig deres behandling.

Anmodninger skal sendes til:
Wellness Center Casanova Hotel - S.S:146 Loc. Casanova 53027 San Quirico d'Orcia (SI) - Tlf: (+39) 0577 898177, Fax: (+39) 0577 898190.

 

 

CENTRO PRENOTAZIONI
Telefono  +39 0577 898177


Ospiti camera #2
Ospiti camera #3
Ospiti camera #4

Guarda il video

Hotel Residence Casanova

Wellness Center Casanova

Ristorante Taverna Barbarossa